tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirpparilöytöjä hirmuisesti!

Heippa piitkästä aikaa..taas edelleenkin remontin keskeltä. Onneksi huomenna koko homman pitäisi olla ohi! Siivousurakka edessä. Onneksi saadaan siivooja! :) Nyt sitten päästään myös toteuttamaan huonejärjestyksen vaihto. Huoneiden vaihto onkin sitten saanut minut taas intoilemaan ja tänään käväisin (olin 2 tuntia) kirpparilla! Löytöjä tuli tosi kivasti. Yksi ehdoton super ihana löytö on tämä lamppu! Tämän paikka on näillänäkymin meidän makkari.



Lisäksi löytyi kivat turkoosit tuikkukupit aikaisempien kuppien rinnalle. Tuo alla oleva peltilautanen on myös kirppikseltä.


Ostin siinä samalla aikamoisen kasan vaaleasävyisiä kankaita ja hirmuisen kasan pitsiverhoja! Siis tässä kasassahan on päiväpeitto, kaksi liinaa, keittiöpyyhe, verhopareja kaksinkappalein, pitsiverhopaloja johonkin tulevaan tarkoitukseen, ihana turkoosikuvioinen kangas, josta myös meinasin verhot tekaista. Tuo turkoosikuvioinen kangas on nähtävästi jostain vanhasta patjasta. Niin ja sohvatyyny! Lisäksi on vielä yksi verho joka on jo tyttöjen huoneessa.


Joo ja mikähän on taas meillä kauden väri :). Vaikea arvata. Lisää kankaista ja verhoista juttua kunhan saan ne viriteltyä ikkunoihin.

Löysin myös jouluksi vanhan leipävuoan. Taidan tekaista siinä omatekemää joululimppua. En ole kyllä sitä aikaisemmin tehnyt, mutta tänävuonna voisi kokeilla.

Mutta hei, kodin ilme uusiksi kolmellakympillä! Ei ollut kyllä paha satsaus! :)

1 kommentti: