torstai 25. lokakuuta 2012

Hiusmallina

Pääsin tälläviikolla kokeilemaan hiusmallina oloa! Oli tosi mielenkiintoinen päivä. Näytöksen järjesti Miraculos. Miraculoksen sivuilta lainattua : "Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen riippumaton kampaamoalan yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia KC Professional -hiustenhoitotuotteita sekä jälleenmyyntiin että ammattikäyttöön, kuten palkitut hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjamme Four Reasons ja Let me be.  Maahantuontivalikoimaamme kuuluu lisäksi useita kansainvälisiä huippubrändejä, kuten Paul Mitchell, Awapuhi Wild Ginger, Parlux ja Matsuzaki." Pääsin Harri Paanasen malliksi! :) Mallivalinta oli Jyväskyläläisessä kampaamo Verstaassa.

Minun hiuksethan ovat olleet ihan vaaleat, sellaisella kiitettävällä juurikasvulla varustettuna. Nyt sain hiukan tummemman sävyn hiuksiin!



Minulle ei tehty mitään erityistä leikkausta eikä kampausta. Väri oli pääasia. Näissä kuvissa hiukset hapsottaa vähän mihin sattuu, mutta väri näistä näkyy ihan hyvin. Tykkään kyllä väristä! :) Palkaksi saan mallina olosta vielä tuotekassin kaikkia hiusjuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti